Ανανεώθηκε το νέο Toyota Corolla Cross
- Published in Αυτοκίνητο
Το νέο Toyota Corolla Cross συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, υβριδική απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό, αντανακλώντας τις βασικές αξίες της ιαπωνικής εταιρείας. Μέχρι σήμερα πάνω από 55 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν πουληθεί από το 1966, γεγονός που το κάνει να είναι μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.
Διαθέτει-πλέον- νέα εμφάνιση. Η κυψελοειδής μπροστινή μάσκα όχι μόνο δημιουργεί μια κομψή εντύπωση, αλλά λειτουργεί επίσης για να ενισχύσει τη ροή του αέρα προς τον κινητήρα. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα διαθέτουν πτερύγια, τα οποία συμβάλλουν στην αεροδυναμική απόδοση, υπάρχει πίσω ανάγλυφο λογότυπο Corolla Cross, ενώ καινούριες είναι και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.
Στο εσωτερικό ο ανανεωμένος σχεδιασμός ενσωματώνει ένα νέο λεβιέ ταχυτήτων και μεγαλύτερη κεντρική κονσόλα, η οποία φέρνει πρακτικές αναβαθμίσεις όπως έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης smartphone, συρόμενο κουτί αποθήκευσης και αναθεωρημένο σχεδιασμό ποτηροθήκης. Η συνδεσιμότητα Android και η ταχύτητα φόρτισης έχουν βελτιωθεί σημαντικά, σε επίπεδα που αντιστοιχούν στα επίπεδα Apple CarPlay. Το πακέτο πολυμέσων και ψυχαγωγίας Toyota Smart Connect ενσωματώνεται στην οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10,5 ιντσών η οποία περιλαμβάνεται στάνταρ.
Θα υπάρχουν οι εκδόσεις Hybrid 140 και Hybrid 200 με τους κινητήρες των 1.800 και 2.000 κυβικών αντίστοιχα, ενώ παραμένει το πλήρως υβριδικό σύστημα 5ης γενιάς. Η γκάμα περιλαμβάνει πλέον και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ θα υπάρχει και νέο πρόγραμμα οδήγησης Snow Extra. Για πρώτη φορά στην γκάμα της Corolla Cross προστίθεται και η έκδοση GR Sport, που ξεχωρίζει χάρη στη μαύρη της μάσκα, τα σκουρόχρωμα λογότυπα, την χαμηλότερη ανάρτηση και τη δυνατότητα διχρωμίας. Το εσωτερικό της GR Sport διαθέτει σπορ καθίσματα, επενδύσεις από τεχνητό suede και κόκκινες ραφές, ενώ παραμένει το πρόγραμμα Snow Extra. Η ανανεωμένη Toyota Corolla Cross θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από το ερχόμενο φθινόπωρο.
[ΑΠΕ-ΜΠΕ]
Related items
-
Αυξάνεται σταδιακά ο όγκος των πωλήσεων μεταχειρισμένων κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη
-
Η BYD παρουσίασε το ολοκαίνουργιο υβριδικό SEAL 6 DM-i
-
Με αναβαθμισμένο κινητήρα και νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το νέο Suzuki Vitara
-
Οι Έλληνες οδηγοί επιλέγουν υβριδικά αυτοκίνητα
-
Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των κινέζικων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη