«Τo χαμόγελο του παιδιού» στα Ν. Μουδανιά (VIDEO)

Με το κινητό εργαστήριο ενημέρωσης - εκπαίδευσης & τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των δράσεών του για την ενημέρωση σε επίκαιρα και κρίσιμα θέματα σχετικά με το διαδίκτυο και την ασφαλή πλοήγηση σ’ αυτό, το cyber bullying, τον σχολικό εκφοβισμό, την κακοποίηση κλπ, βρίσκεται στα Ν. Μουδανιά με την κινητή του μονάδα ενημέρωσης - εκπαίδευσης & τεχνολογίας «Οδυσσέας», για έναν κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους μαθητές του Δήμου, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

00000056

Η κινητή μονάδα «Οδυσσέας» βρίσκεται ήδη στην κεντρική πλατεία της πόλης και θα λειτουργήσει στα Ν. Μουδανιά μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου, προσφέροντας την πολύτιμη ενημέρωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στους μαθητές και τους δημότες της Ν. Προποντίδας. Τα πρωινά θα διατίθενται για την επίσκεψη σχολείων και την ενημέρωση των μαθητών, σύμφωνα με πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί, ενώ τις απογευματινές ώρες (από 17:00 μέχρι 19:45) μπορούν να ενημερώνονται γονείς και μαθητές και οι εκπαιδευτικοί. Τις μεσημεριανές ώρες θα παρέχονται πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά με τους στόχους της συγκεκριμένης δράσης ενημέρωσης και γενικότερα την δραστηριότητα που αναπτύσσει πανελλήνια ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μίλησε στην ιστοσελίδα μας “halkidikivoice.gr” και την εφημερίδα «Χαλκιδικέων Πολιτεία», η κ. Ματίνα Γαβριήλογλου, ψυχολόγος, του Τμήματος Ενημέρωσης Παιδιών, Γονέων και Εκπαιδευτικών του Οργανισμού.

00000057

Η κ. Γαβριήλογλου επισημαίνοντας την αξία της ενημέρωσης για παιδιά και ενήλικες, υπογράμμισε την 24ωρη λειτουργία του Οργανισμού και κάλεσε το κοινό του Δήμου να επισκεφθεί τον «Οδυσσέα» για να γνωρίσει από κοντά τις υποστηρικτικές υπηρεσίες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

♦ Μπορείτε παρακάτω να δείτε το σχετικό βίντεο ♦


0000000HV

Media

Last modified onΚυριακή, 05 Ιουνίου 2016 14:59