Η Ενωτική Κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δ. Πολυγύρου, στην Όλυνθο
- Published in Χαλκιδική
Ενημερωτικός ο χαρακτήρας της
Αντιπροσωπεία της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Πολυγύρου αποτελούμενη απο τον επικεφαλής της παράταξης Τάσο Κανταρά, τον Δημοτικό σύμβουλο Αργύρη Τσινά και τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Κώστα Βαγιωνά, είχε συνάντηση με το Tοπικό Συμβούλιο της Ολύνθου, το οποίο απαρτίζεται απο τον πρόεδρο Νίκο Αυγέρη και τους συμβούλους Μανώλη Αναστασιάδη και Πρόδρομο Κεχαγιά. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Ζαβράκογλου.
Κατα την συνάντηση έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή. Τις ανάγκες της περιοχής για αντιπλημμυρικά έργα, αποχετευτικό δίκτυο, οδικές παρεμβάσεις. Αλλά και για τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, η αναγκαία γραμματειακή υποστήριξη, ο προγραμματισμός της συντήρησης των δρόμων κλπ.
Απο τη μεριά του ο Τάσος Κανταράς ευχαρίστησε το Τοπικό Συμβούλιο για την ουσιαστική ενημέρωση και συνεργασία και υποσχέθηκε να συμβάλει απο την θεσμική του θέση ως επικεφαλής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν την Όλυνθο.