Συνέντευξη με τον Χριστόφορο Μποζίνη (VIDEO)

Featured Συνέντευξη με τον Χριστόφορο Μποζίνη (VIDEO) Photo: Halkidiki Voice / Metron Design Studio


Και πάλι Χριστόφορος Μποζίνης! Λίγους μήνες μετά το Παγόσμιο της Ιταλίας, έφερε στην πατρίδα του άλλα τέσσερα μετάλλια, ένα ασημένιο και 3 χάλκινα, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TaeKwonDo του Λιβερπουλ της Αγγλίας (24 έως 30 Απριλίου), παίρνοντας μέρος σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες του αθλήματος.

0000000eGUIDE1

Ο δάσκαλος-προπονητής της "Μακεδονικής Φάλαγγας", του Σωματείου της Χαλκιδικής (έδρα στα Ν. Μουδανιά) που τον ανέδειξε και ως αθλητή, παρουσιάζοντας αξιοζήλευτη αγωνιστική σταθερότητα, σε τρεις διαδοχικές διεθνείς διοργανώσεις (2 Πανευρωπαϊκά και 1 Παγκόσμιο) τις χρονιές 2016 & 2017 κατάφερε να κατακτήσει οκτώ συνολικά μετάλλια και των τριών χρωμάτων (1 χρυσό-2 ασημένια-5 χάλκινα), αναδεικνυόμενος έτσι ως ένας από τους καλύτερους αθλητές του TaeKwonDo σε παγκόσμιο επίπεδο.

000001209

Στον φυσικό του χώρο, το Γυμναστήριο της "Μακεδονικής Φάλαγγας", ο Χριστόφορος μας μίλησε για την άρτια διοργάνωση του Λίβερπουλ, τον μεγάλο ανταγωνισμό, την Εθνική Ελλάδος που πήγε πολύ καλά σ' αυτούς τους αγώνες και τις προσωπικές του μεγάλες φετινές επιτυχίες. Μας αποκάλυψε τους επόμενους αγωνιστικούς του στόχους, δεν δίστασε να μιλήσει για τις αρχές και τις αξίες που έχει και προσπαθεί να μεταδώσει ως προπονητής και δάσκαλος, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την μεγάλη αξία που έχει για τους αθλητές του σήμερα στην Ελλάδα, η ηθική και υλική βοήθεια των φορέων της Πολιτείας.

- Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χαλκιδικιώτη αθλητή των επιτυχιών, και μια μικρή επίδειξη τεχνικής που έκανε προς χάριν των φίλων του Halkidiki Voice.0000000HV

Media

Camera-Photo-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάιος 2017 00:37