Χριστόφορος Μποζίνης: "Ασημένιος" στο Παγκόσμιο Tae Kwon Do της Andria στην Ιταλία

- Δεύτερη μεγάλη επιτυχία του Χαλκιδικιώτη δάσκαλου και συνέντευξή του στο Halkidiki Voice

Πριν λίγους μήνες, τον Απρίλιο του 2016, ο Χριστόφορος Μποζίνης, αθλητής και δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ" που εδρεύει στα Ν. Μουδανιά, έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAE KWON DO της Θεσσαλονίκης.

hvgifMEGALO

Πριν 10 μέρες, ο Χαλκιδικιώτης αθλητής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Andria της Ιταλίας, κατάφερε όχι μόνο να συντηρηθεί μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο, αλλά να βρεθεί στο βάθρο των νικητών με την κατάκτηση δύο ακόμη μεταλλίων για την Ελλάδα, ενός ασημένιου για την δεύτερη θέση του στο αγώνισμα "Πάουερ τεστ" (τεχνικές δύναμης) του αθλήματος κι ένα χάλκινο για την τρίτη θέση στο ομαδικό αγώνισμα "Τουλ" (ειδικές τεχνικές) της αντίστοιχης ομάδας της Εθνικής μας με την οποία αγωνίστηκε.

000000607

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στο Halkidiki Voice για το Παγκόσμιο της Andria, την Ελληνική Εθνική ομάδα, την προετοιμασία της για τους αγώνες, αναφέρθηκε στην πορεία του στους αγώνες και την κατάκτηση των μεταλλίων του, ενώ δεν παρέλειψε τέλος να προσδιορίσει τους στόχους του, άμεσους και πιό μακροπρόθεσμους.

000000606

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί την συνέντευξη στο Halkidiki Voice του -παγκόσμιου πλέον- πρωταθλητή δάσκαλου του Tae Kwon Do Χριστόφορου Μποζίνη.0000000HV

Media

Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 21:52