Συνεχίζεται με επιτυχία το 15ο Tennis Tournament του Stones Club στα Ν. Μουδανιά (VIDEO)

Featured Συνεχίζεται με επιτυχία το 15ο Tennis Tournament του Stones Club στα Ν. Μουδανιά (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Στον 15ο χρόνο της ζωής του βρίσκεται φέτος το τουρνουά tennis που διοργανώνεται από το Stones Club στο όμορφο γήπεδο που διαθέτει στις εγκαταστάσεις του, με συμμετοχές ερασιτεχνών αθλητών από την ευρύτερη περιοχή των Ν. Μουδανιών, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Έτσι οι φίλοι του Club και του αθλήματος στην περιοχή, είχαν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογους αγώνες από αθλητές επιπέδου που συμμετέχουν στη διοργάνωση, η φετινή διάρκεια της οποίας εγγίζει μέχρι στιγμής τον ένα μήνα περίπου, με τις συναντήσεις να βρίσκονται σήμερα στη φάση των 16 και τους αθλητές που προκρίνονται να ετοιμάζονται για τους προημιτελικούς που θα διεξαχθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

00000026

Ήδη το εισιτήριο για τους οκτώ έχουν πάρει οι Μόσχου, Γρηγοριάδης και Παπίστας, ενώ μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα γνωρίζουμε και τους υπόλοιπους πέντε, που θα προκύψουν από τις συναντήσεις Γ. Εγγλέζου - Σ. Δεκουλάκου, Α. Τσίνογλου - Ν. Βλογιάρη, Α. Δημητριάδη - Ν. Μπέλη/Ι. Κουρκουμέλη, Κ. Βαλατσού - Ν. Τσελεπίδη και Σ. Καλούδη - Σ. Καμπούρη.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι συναντήσεις
- Μπέλης - Κουρκουμέλης (13:00)
- Βαλατσός - Τσελεπίδης (15:30)
- Τσίνογλου - Βλογιάρης (17:00)
ενώ τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 16:30, θα συναντηθούν οι Καλούδης - Καμπούρης.

00000027

00000028

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε την μέχρι σήμερα πορεία του φετινού τουρνουά, ενώ η ιστοσελίδα Halkidiki Voice και η αθλητική εφημερίδα Sport Voice με νεότερες δημοσιεύσεις, θα σας ενημερώνουν για την πορεία των αγώνων του 15ου Tennis Tournament στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Stones Club στα Ν. Μουδανιά.

PINAKAS1

PINAKAS2

* Παρακολουθήστε στο slide show που ακολουθεί, φωτογραφίες από τις συναντήσεις Γρηγοριάδη - Νικολαΐδη που έληξε (χθες Πέμπτη) με νίκη-πρόκριση του πρώτου και Παπίστα - Σ. Γιάνταη που διεξήχθη σήμερα απόγευμα κι έδωσε την πρόκριση στον Παπίστα.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΠαρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 23:36