ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΕΜΟΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (VIDEO)

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΕΜΟΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (VIDEO) photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Αγώνα ανεμοπορείας διοργάνωσε η Ένωση Αερομοντελιστών Ν. Μουδανιών την Κυριακή που πέρασε, στο εδώ και μερικά χρόνια "σπίτι" της στο Ζωγράφου της Ν. Προποντίδας. Μια εξαιρετική πίστα, που την φροντίζουν και την προσέχουν τα μέλη της Ένωσης, με την αρωγή του Δήμου.

HVGIF ATHLHTIKA
[Make animated icons like this at Halkidiki Voice/MetronDesignStudio/23730 22500]

Για τον αγώνα ήδη δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες (δείτε εδώ), ωστόσο στη διάρκειά του είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να καταγράψουμε πλάνα από το "πέταγμα" των αεροπλάνων-μοντέλων, απογειώσεις, πορείες, προσγειώσεις και άλλα ενδιαφέροντα και θεαματικά, άγνωστα στο ευρύτερο κοινό.

000000711

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Στέργιος Στεργιούδης μας μίλησε για τον αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του αερομοντελισμού από την ευρύτερη περιοχή των Μουδανιών και τη Θεσσαλονίκη, ενώ μας πληροφόρησε σχετικά με την Ένωση Αερομοντελιστών Ν. Μουδανιών, τη δράση και τους στόχους της, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει τον Δήμο Ν. Προποντίδας για την συμβολή του στην επιτυχία των διοργανώσεων και της λειτουργίας της Ένωσης.

000000712

000000713

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του κ. Στεργιούδη, να δείτε πλάνα-αποσπάσματα του αγώνα και να πάρετε μια γεύση από το πολύ ενδιαφέρον hobby του αερομοντελισμού.0000000HV

Media

Camera-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΚυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 00:02