Πρώτη δόκιμη του νέου DS 7 στη Γαλλία

Στη Νίκαια της Γαλλίας, η DS παρουσίασε τη νέα γενιά του πολυτελούς SUV της σειράς 7. Το νέο DS 7, παίρνει την θέση του DS 7 Crossback που αποκαλύφθηκε το 2017. Όπως διαπιστώσαμε στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου, το εντελώς νέο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει καθώς φέρει πιο έντονες γραμμές και εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα.

Ο συνδυασμός των νέων πιο λεπτών προβολέων DS Pixel Led Vision 3.0 και των φώτων ημέρας DS Light Veil συμπληρώνουν την σχεδιαστική μελέτη του μπροστινού τμήματος. Τα πιο λεπτά πίσω φώτα Led έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και φέρουν σκούρο μεταλλικό φινίρισμα. Το καπό και το σήμα του πορτμπαγκάζ έχουν επανασχεδιαστεί και φέρουν πιο έντονες γραμμές.

Ανακοινώθηκε ότι το DS Pixel Led Vision 3.0 αναβαθμίζει την τεχνολογία στον φωτισμό. Οι μονάδες Pixel βελτιστοποιούν τη διαχείριση της απόδοσης του φωτός, καθώς η ροή φωτός είναι πιο ισχυρή και έχει αυξημένη εμβέλεια έως και 380 μ. στη κύρια δέσμη. Στη πόλη το πλάτος της δέσμης είναι μέχρι 65 μ. Η μονάδα της μεγάλης σκάλας Pixel διαθέτει 84 Led σε τρεις σειρές. Ο φωτισμός στις γωνίες ελέγχεται από την ένταση των εξωτερικών Led της μονάδας Pixel, η οποία μεταβάλλεται από τη γωνία του τιμονιού.

Τα φώτα ημέρας εμπνεύστηκαν από την μελέτη που εφαρμόστηκε στα DS X E-Tense και DS Aero Sport Lounge. Το DS Light Veil αποτελείται από ένα φως ημέρας και τέσσερα κατακόρυφα φωτεινά χαρακτηριστικά που φέρουν από 33 Led. Στο εσωτερικό περιβάλλον ξεχωρίζει η νέα, υψηλής ποιότητας ταπετσαρία. Η νέα ταπετσαρία προσφέρει ένα ελκυστικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν είναι ντυμένα με δέρμα Nappa το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών. Χωρίς ραφές ή ενώσεις διατηρούν την αίσθηση και την όψη της ενιαίας εμφάνισης.

[ΑΠΕ-ΜΠΕ]