Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΤΟΥ Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Featured Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΤΟΥ Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Σ' ένα νέο και ανερχόμενο προπονητή κατέληξε ο Π. Ο. Τρίγλιας, που ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μάγγο!
Ο νέος coach της εκπροσώπου μας στην Football League, στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος καθόταν στον πάγκο του Ο. Φ. Ιεράπετρας, με τον οποίο πέρσι πανηγύρισε την πρωτιά στον 5ο Όμιλο της Γ Εθνικής και την άνοδο στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία!
Στην ομάδα της Κρήτης εργάστηκε από το καλοκαίρι του 2017, ενώ την προηγούμενη περίοδο καθοδήγησε με επιτυχία την Αναγέννηση Καρδίτσας στην τότε Football League (σημερινή Super League 2), επιτυγχάνοντας την παραμονή, κάτι που φάνταζε δύσκολο εκείνη την χρονική στιγμή.
Εργάστηκε, επίσης με επιτυχία σε Α. Ο. Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας και Δωτιέα Αγιάς, όλες στην Γ Εθνική. Ο Γιάννης Μάγγος είναι απόφοιτος Τ. Ε. Φ. Α. Α και πριν βρεθεί στην "άκρη" του πάγκου, διετέλεσε παλαιότερα γυμναστής σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών Βέροια, Λάρισα, Εορδαϊκός, Αναγέννηση και Α. Ο. Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Π. Ο. Τρίγλιας για την έναρξη της συνεργασίας με τον Καρδιτσιωτη τεχνικό:

"Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο. Ο Γιάννης Μάγγος έχει εργαστεί με επιτυχία στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αγωνιζόταν τότε την περίοδο 2016-17 στην Football League. Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε τον Ο. Φ. Ιεράπετρας, στην Γ Εθνική και στο τέλος της περιόδου 2018-19 με την ομάδα της Κρήτης κατέκτησε την πρώτη θέση του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής και την άνοδο στην Football League, ενώ την καθοδήγησε με επιτυχία και στο πρώτο μισό σχεδόν της φετινής περιόδου. Εργάστηκε με επιτυχία επίσης στον Α. Ο. Καρδίτσας στην Γ Εθνική, την περίοδο 2013-14, στον Τύρναβο στην Football League, την περίοδο 2014-15 και στους Απόλλωνα Λάρισας και Δωτιεα Αγιάς, στην Γ Εθνική. Ο Καρδιτσιώτης στην καταγωγή τεχνικός είναι απόφοιτος Τ. Ε. Φ. Α. Α. και εργάστηκε παλαιότερα ως γυμναστής σε Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Α. Ο. Καρδίτσας. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τον Γιάννη Μάγγο και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!"

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Τρίγλιας. Νέος γυμναστής ανέλαβε ο Βασίλης Αργυρίου, ενώ το προπονητικό επιτελείο πλαισιώνει ο Δημήτρης Μικίκης που παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων. Επίσης, μαζί με τον Γιώργο Γιαννίκο, νέος φυσιοθεραπευτής ανέλαβε και ο Θανάσης Παπαδόπουλος που αντικαθιστά τον Βάϊο Παπαθανάση.0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 23:45