Τον Χαλκιδικιώτη Γιώργο Σμυρλή ανακοίνωσε ο ΠΟ Τρίγλιας

Featured Τον Χαλκιδικιώτη Γιώργο Σμυρλή ανακοίνωσε ο ΠΟ Τρίγλιας

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Π. Ο. Τρίγλιας! Πρόκειται για τον ταλαντούχο επιθετικό από την Κασσανδρεία Γιώργο Σμυρλή, ο οποίος στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Τορωναίου Αφύτου, ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Χανιώτης.
Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Σμυρλής αγωνίστηκε για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους στον Άρη Κασσανδρείας 2005, ενώ στο δεύτερο μισό της περιόδου 2014-15 είχε συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος που κατέκτησε ο ΠΟ Μουδανιών. Πρώτος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κ17 του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ της Χαλκιδικής:

"Η έβδομη προσθήκη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την ομάδα μας είναι ο Γιώργος Σμυρλής! Ο Γιώργος ξεκίνησε από την Κ17 του Άρη, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά σε Άρη Κασσανδρείας 2005, Π. Ο. Μουδανιών -συμβάλλοντας μάλιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 2014-15- Α. Ο. Χανιώτης, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Τορωναίος Αφύτου στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τον Γιώργο Σμυρλή και του εύχεται καλή επιτυχία!"0000000HV

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 00:03